Regence spejl i ramme, fineret med skildpadde / Det Plessenske Skildpaddespejl

Vægspejl med skildpaddefineret ramme og det easy cash loans anderson sc von Plessenske våben og elefantordnens figur på topstykket. 1720’erne.
Erhvervet af Kulturværdiudvalget i 1991 og overdraget til Nationalmuseet.

Kostbart var make extra money with det at bruge skildpadde til fint forarbejdede møbler. Og fornem var den familie, det har tilhørt. Der var flere medlemmer af personal loan in goldsboro nc familien von Plessen, der gjorde sig fortjente til, den sjældne hædersbevisning, at modtage elefantordnen. En af dem har derefter ladet den cash advance for georgia resident lille elefant pryde rammen om spejlet. Mest sandsynligt har spejlet været ejet af den ugifte Carl Adolph von Plessen cash advance centers chesapeake va (1678 – 1758), der var hofmarskal hos Christian V’s søn prins Carl.

Udvalgets begrundelse for erhvervelsen: Spejlet er af enestående payday loans navarre fl sjældenhed, idet der i Danmark ikke kendes andre eksemplarer af skildpaddefinerede spejlrammer fra denne tidsperiode. Det er af en fornem håndværksmæssig kvalitet personal loan ptsb og har veldokumenteret tilhørsforhold til en af Danmarkshistoriens politisk betydningsfulde slægter fra 1700-tallets begyndelse.

Beskrevet i Kulturværdiudvalgets beretning for året 1991.