Kobberstikker C.L Lahdes 2 stambøger

To stambøger som har tilhørt kobberstikkeren C.L. personal loans rates compare Lahde (1765-1833). Erhvervet i 1988 og overdraget til Det Kongelige Bibliotek efter ministerens accept af at lade bøgerne være omfattet af Kulturværdiloven, jf. § 2, stk. 4.

Stambøger first cash advance irving texas er en slags gæstebøger, man på Lahdes tid medbragte på sine rejser. Her kunne betydningsfulde mennesker, man mødte undervejs, skrive en lille hilsen, måske i form af et instant cash advance loans lille digt eller som tegninger og fine farvelagte billeder. Flere kendte danske kunstnere har givet deres bidrag til de to bøger, bl.a. Bertel Thorvaldsen, som Lahde lærte at kende, mens de real money online gik på Kunstakademiet i København, og C.W. Eckersberg, der som ganske ung i en periode boede hos og arbejdede for Lahde.

Udvalget begrundelse for erhvervelsen: Stambøgerne latest payday loan companies er af betydelig kunst- oh kulturhistorisk værdi, da de bl.a. rummer tegninger af kendte guldalderkunstnere.

Beskrevet i Kulturværdiudvalgets beretning for året 1988.